Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 71 – ORIMLIGT crazy rebelljournalistik på Popaganda

I detta avsnittet berättar Linus om sin konfrontation med en sur busschaufför i Malmö medan Filip tar upp sin hämnd mot störiga campgrannar på Roskilde 2012. Men skit i det! För avsnittet innehåller även ett specialinslag där vi får följa med de fantastiska festivalrävarna Sofia och Michaela på årets upplaga av Popaganda. Det bjuds på bärs, ORIMLIGT innehåll och helgjuten festivalstämning som sorgligt nog är det som sätter punkt för den svenska festivalsommaren. Men betyder det att festivalåret är över? Givetvis inte, något som Filip och Linus berättar mer om i avsnittet. Och så tittar vi närmre på den indie-vibe som omger Magnus, Brasse och Eva från Fem myror är fler än fyra elefanter. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *