Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 72 – Vilken festival tillhör DITT parti?

I detta avsnittet ger vi er våra första tankar kring den nya danska festivalen Tinderbox, där vi behandlar allt från danska borgmästare med hybris till inledningen på ett danskt festivalkrig. Linus jämför det hela med Sveriges första försök till ett stort festivalbygge och berättar historien om The Festival of Midnight Sun, belägen i lilla, lilla Mantorp. Och så presenterar Filip sin hemmasnickrade valkompass, inför valet och allt, där han guidar er genom vilket parti ni ska välja, genom att jämföra dem med diverse festivaler. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *