Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 73 – Väck oss när september är slut

I detta avsnittet försöker vi ta oss tillbaka från den depression som det trista valresultatet lämnat oss i. Denna tröst finner vi bland annat i att gå genom partiledarnas något udda populärkulturella vanor när det kommer till vilka som är deras favoritskivor. Och så skickar vi vår festivalfavorit Karin Norberg till Uppsala där hon bjuder på härliga inslag från den feministiska festivalen Femtech. Utöver det citerar en tragisk Linus Green Day-låtar medan Filip bjuder på rejält skvaller när han avslöjar vilken partiledare som för några år sedan låg med uppknäppt skjorta i ett dike på Hultsfredsfestivalen. DET! Och mycket mer.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *