Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 74 – #festivalpoddentillorange

I detta avsnittet är vi tillbaka, glada och med nya tag, efter förra veckans deppiga tillstånd. Vi blickar nämligen framåt mot den framtida festivalsommar som sakta, sakta, men jävligt säkert, börjar ta sina första kliv mot att ta form. Och just därför gör vi också höstens första spekulationer när vi börjar tippa potentiella bokningar till bland annat Roskilde, där vi varvar gissningar kring mindre akter och större namn.  Utöver det snackar vi strippklubbsspelningar på Reeperbahn, Dennis Lyxcen som Festivalpoddens tredje medlem och Josef Fritzl-tröjor, samt brainstormar i hur vi ska nå Orange Stage lagom till vårt 200:e avsnitt. DET! Och mycket mer!

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *