Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 75 – Att vakna upp med vingar

I detta avsnittet tittar vi närmre på det DANSKA FESTIVALKRIGET. Är FKP Scorpio festivalernas svar på McDonalds och kommer Roskilde kunna bräcka dem?  Vad är det som egentligen händer, och vad kommer konsekvenserna bli? Utöver det kikar vi närmre på Roskildes första bandsläpp och försöker analysera vad vi kan vänta oss av nästa års line up, samt ifall de har några övriga förändringar på gång. Och så bjuder Linus på några bisarra historier från sin tid på havet, medan Filip försöker försvara det faktum att det står en flaska Tequila på hans köksbord. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *