Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 76 – Mannen med alla namnen

I detta avsnittet berättar Linus om sitt nya jobb medan Filip berättar om hur han har firat MFF:s guld. Men skit i det! För när det gaggats färdigt om det bjuder vi in höstens första gäst. Ingen mindre än musikern och Roskildeveteranen Sebastian Malte Carlsson, eller mannen med alla namnen som vi också kallar honom. Förutom att bjuda oss på skön musik via sitt projekt Old Machine delar han med sig av minnen från Roskilde, samt är med oss i våra analyser kring Roskildes första bandsläpp. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

P.S. Vill ni höra mer från Old Machine rekommenderar vi er att spana in hans Soundcloud HÄR. Gilla honom även på Facebook HÄR!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *