Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 77 – Backyard Ba(js)bies

I detta avsnittet snackar vi om Filips skräck för Ebola, Linus nya mörka jobb, samt gräver ner oss fullständigt i det faktum att sportkommentatorn Niklas Jarelind skickat ett Roskilderelaterat svar till oss via Twitter. Har han hängt på Roskilde eller syftar han i själva verket på innestället East i Stockholm? Vi vet inte, men gräver som sagt ner oss fullständigt i det. Och så snackar vi festivalrutiner och festivalprinciper som vi lever efter, för att sedan kolla närmre på på Sweden Rocks första bandsläpp, som trots sin gubbröra väcker lite av vår nyfikenhet då vi hittar ett återförenat Backyard Babies bland namnen. Kommer de till andra festivaler också och vad har vi egentligen för relation till Dregen? DET får ni veta i avsnittet! Och mycket mer, givetvis.

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *