Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 79 – Bakfyllemys med Madeleine Bergquist

I detta avsnittet botar vi den söndagsbakfylla som rådde genom att gotta ner oss i våra upplevelser från helgen som innefattar allt från Filips cigarettinrökta lägenhet till Linus sjuka upplevelse i Köpenhamn. Men skit i det! För när vi gaggat färdig om det så bjuder vi in Rockfotos chefredaktör Madeleine Bergquist som gäst! Vi får bland annat svar svar på frågan kring hur länge man egentligen pallar stöket på Roskilde, gottar ner oss i en diskussion kring den alltmer utdöende liveklubbscenen, samt får veta mer om den legendariska bajsmannen. Det! Och mycket mer.

Rockfoto hittar ni HÄR

Puss och hej!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *