Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 82 – Vi hänger med Magnus “Mr Festivalrykten” Olsson!

I detta avsnittet är vi sjukt glada över att kunna presentera Festivalryktens chefredaktör i egen hög person, Magnus Olsson, som gäst! Vi får bland annat veta mer om hur Magnus går till väga för att få fatt i de festivalrykten han och hemsidan publicerat genom åren, samt vilka han håller som sina favoriter bland ryktena. Det blir en liten nostalgisk återblick på Arvikafestivalen, samt en djupdykning i hur Coachella skiljer sig i jämförelse med europeiska festivaler. Vi får även veta mer om hur det är att gå på festival ur en journalistiskt synvinkel kontra mot festen. Och så ställer vi honom slutligen mot väggen angående det vi tog upp förra veckan, nämligen om det finns ett nyhetsvärde i att Joel Borg slutar på Way out West eller ej. DET! Och mycket mer!

Om ni mot förmodan missat Festivalrykten.se hittar ni dem HÄR

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *