Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 89 – Nu tar vi över världen innan Håkan Hellström hinner före!

I detta första avsnittet för året ber vi nyårsdagenångesten dra åt helvete och blickar framåt på de festivalerna vi ser mest fram emot den kommande sommaren (och vintern). Vi snackar även om Zara Larssons kondom på foten, den nästan obehagliga Håkan Hellström-hajpen, samt varför knarkpoddar inte är någon vidare idé. DET! Och mycket mer!

Festivalåret 2015! Nu kör vi!

P.S. På grund av en liten ljudmiss vid soundcheck är ljudet en aning sämre än vad det brukar. Vi tror och hoppas att ni kan leva med det. Vårt slogan är trots allt: “Dåligt ljud, men fantastiskt innehåll”

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *