Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 90 – Vi är inte Charlie, vi är Festivalpodden

I detta avsnittet snackar vi bland annat om yttrandefrihet och Lars Vilks yxa. Sen berättar Filip om hur han fortfarande ser hopp i att en dag slå genom som musiker efter att ha hittat inspiration från gubben Cast King, medan Linus berättar om skräcken han känner för EDM-kulturen efter att ha sett den obegripliga dokumentären om Summeburst. Och så snackas det förstås om Coachellas ganska trista line up och vad den kommer ha för inverkan på resten av festivalvärlden, samt att vi sakta men säkert börjar kika lite närmre på den festivalen Filip kommer åka på i maj, nämligen Austin Psychfest. DET! Och mycket mer!

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *