Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 103 – Vi hänger med Anton Magnusson, aka Mr Cool!

I detta avsnittet snackar vi Mikael Persbrandts festivalpotential, samt gör ett litet nedslag i första helgen på Coachella, där vi bland annat snackar Magnus Olssons kokosmjölksbilder, Madonnas Drakekyss och livestreamens framtida makt inom festivalvärlden.

Vi är också stolta över att ägna stora delar av avsnittet åt vår gäst, ingen mindre än Anton Magnusson, aka Mr Cool, som joinar oss för att snacka allt från konstnärlig frihet till humor, samt hans inställda spelning på Emmaboda.

DET! Och mycket mer!

Puss och hej!

Mr Cool på Facebook
Anton Magnusson på Twitter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *