Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 107 – Austin Filip Fest

Vi ger er det kortaste avsnittet i Festivalpoddens historia! Men misströsta ej, för det är också det mest psychade avsnittet i Festivalpoddens historia! Vi har nämligen skickat Filip till Austin i Texas, där han provar på Austin Psych Fest tillsammans med Gunnar, som någon slags vikarie åt Linus. Med en mikrofon som påminner om en utrikeskorrespondent som levererar nyheter från ett krigshärjat land levererar de sina upplevelser från festivalen med samma inlevelse. Närmare LSD-tripp har nog aldrig Festivalpodden varit. Och det är förbannat vackert.

Avsnittet klipps av den fantastiska Richard Nilsson! Följ honom på Twitter: @Osthyvel4

Och avsnittet hittar ni som vanligt på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan, samt här nedan:

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *