Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 110 – “Frida Boisen kommer mjölka kossor utanför Way out West”

I detta avsnittet snackar vi om det numera mjölkfria Way out West och avslöjar den EGENTLIGA anledningen till varför det är mjölkfritt. Vi puffar även för Roskilde Road Trip, samt gatufestivalen Distortion som vi drar till i helgen. Sedan blir det även en hel del nakenhet! Vi tar nämligen tempen på hur väl nakenhet säljer på festivaler och vad som är grejen med detta märkliga fenomen. Dessutom avslöjar vi Linus mörkaste Instagramhemligt, samt vem han helst av allt skulle vilja ge på käften. Vi spekulerar också kring vilken låt som blir årets festivalplåga, samt minns tillbaka på tidigare festivalplågor. DET! Och mycket mer!

Avsnittet hittar ni som vanligt på iTunes, alla möjliga podcast-appar, Festivalkartan.nu, samt här nedan.

Vi ska också säga att avsnittet klipps av den fantastiska Richard Nilsson

 

Mer info om Roskilde Road Trip hittar ni HÄR

Och vill ni hänga med oss till Distortion hittar ni biljetter HÄR

 

Puss och hej!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *