Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 112 – Att återvända till Jurassic Park är som att återvända till en festival

I detta avsnittet snackar vi åter om det faktum att Nöjesguiden snott vårt koncept rakt av. Vi snackar även om vår förtjusning över nya appen Periscope och vad den kommer innebära för vårt festivalande. Dessutom jämför Linus nya storfilmen Jurassic World med att återvända till en festival medan Filip berättar om varför han ser fram emot att se Silvana Imam i rånarluva på Roskilde. Och så snackar vi givetvis om Dave Grohls brutna ben och hur töntigt svenskt media betett sig kring detta. Vi bjuder även på Aviciis permobil-gig, Uddevalla Solid Sounds och överklassens klagomål mot nedskräpning på Summerburst. DET! Och mycket mer!

Vi är även stolta att berätta att veckans avsnitt presenteras i samarbete med sveriges bästa datinghemsida Mazily.se. Joina oss i nätdjungeln för att snacka festival, musik och annat skoj. Just nu får ni en gratis månad av Mazily Pop om ni reggar er via oss. Klicka HÄR och uppge kampanjkod: FRI30

Festivalpodden klipps av den fantastiska Richard Nilsson

Ni hittar den på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

mazily_logo

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *