Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 113 – Kostym eller björndräkt? Det är frågan.

I detta avsnittet står vi inför de sista förberedelserna innan vi ÄNTLIGEN drar till Roskilde. Filip berättar om hur han laddar upp med en broccoli-diet medan Linus laddat upp med en riktig svennesemester i Gränna. För att peppa er festivalare ytterligare bollar Linus idéer på saker han funderar på att ta med sig i festivalpackningen. Vi snackar givetvis även om Bråvalla och de eventuella problem de kan stå inför. Och så listar vi 5 saker var som ni ska göra för att få den ultimata Roskildeupplevelsen. DET! Och mycket mer.

Vi ses på Roskilde!

Puss och hej!

Festivalpodden klipps av den fantastiska Richard Nilsson

Ni hittar den på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *