Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 114 – Live från Roskildes Warm up! Eller: “Var fan är Micke Nyqvist?”

Vi är glada över att kunna ge er sommarens första festivalinspelade avsnitt, live från Roskilde! I detta avsnittet tar vi oss genom warm up-dagarna och ger er allt det bästa vi upplevt än så länge. Dessutom bjuder avsnittet även på en intervju med October Dance, samt en hel del sköna festivalare vi haft äran att träffa under dagarna. Och så benar vi ut den viktigaste nyheten hitintills från festivalen: Var fan är Micke Nyqvist? DET! Och mycket, mycket mer.

Festivalpodden klipps av den fantastiska Richard Nilsson

Ni hittar den på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *