Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 116 – Roskilderehab och Öland Roots!

I detta avsnittet är vi åter tillbaka i trygga Slottstaden efter våra äventyr på Roskilde! Hur har vi återupphämtat oss? Är det Roskildedepression för hela slanten, och på vilka sätt blir våra problem att anpassa sig till verkligheten igen som tydligast? Vi minns även tillbaka till Paul McCartneys fyrverkerifest på Orange och jämför den med Tele2 Arena-spelningen. Vi snackar även om osexigheten som omger Svedalarocken. OCH finast av allt! Vi har skickat Karin och Terry till Öland Roots, där vi bland annat får höra deras intervjuer med Löst Folk, Helt Off och Syster Sol. DET! Och mycket mer!

Festivalpodden klipps av den fantastiska Richard Nilsson

Ni hittar den på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *