Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 122 – “Vart tog Lilleman vägen?”

I detta avsnittet snackar vi om den ångest Malmöfestivalen väcker, Zara Larssons superstar-potential, samt vilken svensk artist som skulle kunna nå legendstatus ifall hen gjorde en Kurt Cobain och sköt skallen av sig själv. Och så snackar vi om det tönt-uppvaknande som Linus gjorde kring sig själv under Way out West medan Filip berättar om när han träffade festivalernas Jesus under Sziget. Och så ställer vi den livsavgörande frågan om vart Lilleman tog vägen. DET! Och mycket mer!

Avsnittet är klippt av Gonza.

Ni hittar det på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *