Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 123 – ”Hur kissnödig är du på en skala?”

I detta avsnittet snackar vi åter om Filips vegetarian-liv. Har han lyckats undvikit kött denna veckan också eller är det kört? Dessutom högläser Linus en text om Big Slap från tidningen Galore, som kan vara den mest sponsrade kompisskiten till text som någonsin tryckts upp i en tidning. Och så försöker vi hitta lösningar till att hantera den depp som kommer nu när festivalsommaren är över. MEN SKIT I DET! För viktigast av allt är att vi åter låtit fantastiska Sofia och Michela aka Snittarpodden kapa vår podcast och sprida kaos och glädje med Popaganda. De springer bland annat in i Shout out Louds-Adam, mitt under brinnande Lakkso-spelning, samt finner en ny Festivalpodden-lyssnarskara i en målgrupp vi inte visste vi hade. DET! Och mycket mer!

Avsnittet är klippt av bängen.

Ni hittar det på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *