Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 125 – Swervedriver

I detta avsnittet blir det galapremiärer och Pustervikspelningar! Och så ägnar vi stora delar av avsnittet till att titta in i spåkulan och tippar EXAKT hur festivalsommaren 2016 blir. Vilka artister kan vi vänta oss till diverse festivaler, som bland annat inkluderar vem som blir årets gubb-bokning, samt vem som blir årets svar på Slowdive/Ride. Vi försöker även spå ifall Sverige får några nya festivaler, samt ifall någon festival dör festivaldöden. DET! Och mycket mer!

Redaktör: Evelina Malteson

Ni hittar det på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *