Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 128 – Den nya Idoljuryn

I detta avsnittet snackar vi bland annat om ifall det är rimligt att bli förbannad över att få ett sms kl 4 på natten av ett skivbolag om man är musikjournalist och ställer, med bakgrund av detta, oss frågan om det inte är dags att pensionera Jan Gradvall. Sen snackar vi om Zara Larssons gåsrökning med Rihanna, Idol och vårt förslag på hur den nya juryn bör se ut, samt varför alla sveriges studioförbunds idé till att skapa världens största festival kommer att sluta i kaos. Och så spekulerar vi även i vilka akter Roskilde kan tänkas släppa på torsdag. DET! Och mycket mer.

Vi är även stolta att berätta att veckans avsnitt presenteras i samarbete med sveriges bästa datinghemsida Mazily.se. Joina oss i nätdjungeln för att snacka festival, musik och annat skoj. Just nu får ni en gratis månad av Mazily Pop om ni reggar er via oss. Klicka HÄR och uppge kampanjkod: FRI30

Ni hittar podden på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

mazily_logo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *