Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 129 – “Vi borde kidnappa Mac Demarco”

I detta avsnittet snackar vi om vårt DJ-gig på Hymns event på Babel i lördags, och vårt försök i att bonda med US Girls över att tipsa om matställen på Möllan. Vi snackar även om att återupptäcka Emo-band och det faktum att EDM-musik sakta men säkert börjar bli vår tids svar på satanistmusik. Och så snackar vi givetvis om Roskildes första bandsläpp och vad vi kan vänta oss från dem härnäst. DET! Och mycket mer!

Vi är även stolta att berätta att veckans avsnitt presenteras i samarbete med sveriges bästa datinghemsida Mazily.se. Joina oss i nätdjungeln för att snacka festival, musik och annat skoj. Just nu får ni en gratis månad av Mazily Pop om ni reggar er via oss. Klicka HÄR och uppge kampanjkod: FRI30

Ni hittar podden på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

mazily_logo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *