Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 130 – The Walking Håkan’s

I detta avsnittet snackar vi en jävla massa om Håkan Hellström. Masspsykos eller nästa års höjdpunkt? Vi benar ut frågan. Och så snackar vi även om Så Mycket Bättre, Aviciis frikyrklighet, samt ännu mer Håkan. Dessutom kan vi som det första musikmediet i Sverige bjuda på en exklusiv liverecension av Håkans framtida Ullevispelningar, uppläst och skriven av Filip. DET! Och mycket mer!

Vi är även stolta att berätta att veckans avsnitt presenteras i samarbete med sveriges bästa datinghemsida Mazily.se. Joina oss i nätdjungeln för att snacka festival, musik och annat skoj. Just nu får ni en gratis månad av Mazily Pop om ni reggar er via oss. Klicka HÄR och uppge kampanjkod: FRI30

Ni hittar podden på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

mazily_logo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *