Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 131 – Vikingarna

I detta MÖRKA avsnittet snackar vi om mörka saker så som döden, Christer Sandelins förkärlek för piller, tillbaka till framtidens brist med verkligheten, samt Sven-Bertil Taube. Men det blir även ljuspunkter så som Bråvallas första headliner, vikingar och Danko Jones märkliga lyckohälsning till Malmö FF. Och så blir det förstås lite Håkan Hellström, ständigt denne Hellström. DET! Och mycket mer!

Vi är även stolta att berätta att veckans avsnitt presenteras i samarbete med sveriges bästa datinghemsida Mazily.se. Joina oss i nätdjungeln för att snacka festival, musik och annat skoj. Just nu får ni en gratis månad av Mazily Pop om ni reggar er via oss. Klicka HÄR och uppge kampanjkod: FRI30

Ni hittar podden på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

mazily_logo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *