Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden: Episod 158 – Håkan

147

I detta avsnittet snackar vi om den helt SINNESSJUKA recensionsorgien kring Håkan Hellströms New York-spelningar. Men skit i det! För vi har även träffat en mycket roligare Håkan. Linus har nämligen varit i Emmaboda och träffat Emmabodafestivalens festivalgeneral Håkan Karlsson över en flaska bubbel och en exklusiv intervju. Han berättar bland annat om Emmabodas och festivalsveriges utveckling, jämför ölbranschen med musikbranschen, festivalsäkerhet, festivaldöden, samt amerikanisering. DET! Och mycket mer!

Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn. Det innebär att ni numera även kan lyssna på avsnittet via deras hemsida. Det gör ni HÄR

Ni hittar också avsnittet på iTunes, alla möjliga podcastappar, Festivalkartan.nu, samt här nedan

Puss och hej!

Jingel: Sveket

 

Play

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *