Stöd oss!Vill du sponsra eller stödja Festivalpodden? Klicka ovan!

Festivalpodden Festival Awards 2017 – DAGS ATT RÖSTA

Varje år anordnas Festival Awards i Holland. Men då vi på Festivalpodden tycker det är en trist branschtillställning, med ofestivaliga pris, så tar vi saken i egna händer och anordnar för tredje året i rad vår egna alternativa Festival Awards! Den 8 december smäller det. Då sänder vi galan live från vår Facebook där vi tillkännager vilka som är årets vinnare. Men innan dess behöver vi er hjälp. Det är nämligen ni som ska utse vinnarna. Nedan finner ni de tio priser vi ämnar dela ut, samt de som är nominerade. Rösta på de du tycker är bäst.

Må bäste festival/festivalare vinna!

 


De nominerade är baserade på våra egna expertis, samt andra experter i vår närhets upplevelser under det gångna festivalåret. Eventuella mutor kan skickas in till pussochhej@festivalpodden.se 

Vinnarna 2016

Vinnarna 2015

Vinnarna 2014

Puss och hej!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *